Despre

Kendyks

Pentru a putea cumpara produse alimentare de calitate buna, trebuie sa luam in considerare criterii precum gustul, calitatea materialelor folosite si nu in ultimul rand, metodele de productie. Astfel, daca va plac gusturile traditionale si apreciati prospetimea si ingredientele de calitate superioara, va invitam sa continuati vizitarea site-ului nostru.

Prezenta pe piata romaneasca din anul 2005, firma noastra este preocupata permanent de furnizarea produselor de calitate exceptionala, care pot satisface exigentele clientilor nostri atat calitativ, cat si cantitativ. In urma studiilor continue de piata, in anul 2011 am inceput productia produselor traditionale “ca la mama acasa”. Va suna sigur familiar “galustele cu prune” atat de indragite nu numai de copii, dar si de cei mari. De-a lungul timpului am largit gama galustelor in mod substantial prin diversificarea sortimentelor. Astfel, langa galuste cu prune, mai putem oferi clientilor nostri galuste cu branza de vaci, galuste cu umplutura din fructe de padure, galuste cu umplutura din caise si galuste umplute cu crema de ciocolata. Prin dezvoltarea continua si prin extinderea gamei de produse, in prezent va putem oferi, pe langa produsele traditionale preparate de noi, legume si fructe de padure atent selectionate si congelate rapid pentru pastrarea prospetimii si beneficiilor lor. Societate unica pe plan national in acest domeniu, firma noastra ofera, de asemenea, produse speciale precum ficat de gasca proaspat, carne de gasca, rata, fazan, curcan si alte specialitati din carne gustoase. Ingredientele de cea mai buna calitate, procedeele de preparare traditionale si atentia acordata prospetimii sunt cateva dintre lucrurile care fac misiunea noastra posibila: aceea de a oferi clientilor produsele alimentare pe care si-l doresc.


Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_13deb3_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /kendyks.ro/wp-includes/wp-db.php on line 1811